ASMILD DIGE 38 | VIBORG

Her er du:

Velkommen

Unikahuse

Asmild Dige 38

Funkishus i to niveauer

På en fantastisk, letskrående udsigtsgrund i Asmild Dige i Viborg byggede vi i 2012 en funktionel og minimalistisk funkisvilla i to niveauer. Huset blev tegnet helt unikt til grundens hældning med fokus på den gode udsigt over de svungne marker.

Fra indgangen bydes man velkommen til husets hjerte via en lang fordelingsgang, hvor lysindfaldet kommer fra store ovenlysvinduer. I den øvre del af huset valgte man foruden en dobbelt integreret garage at placere bryggers, gæstebadeværelse samt en børneafdeling med store rummelige værelser.

I den nederste del af huset går man ned i et fantastisk køkken-alrum og stue med stor lofthøjde. Her kommer udsigten helt ind i huset via de store vinduespartier, som giver et vidunderligt lysindfald. I denne del af huset findes også forældresoveværelset med tilhørende badeværelse og stort walk-in closet.

- Det er et hus, hvor hver enkelte lille detalje har været med i overvejelserne, allerede da huset blev tegnet af vores arkitekt. Det er en fornøjelse at få lov til at bygge et hus som dette, hvor æstetik og funktionalisme går op i en højere enhed, fortæller Jesper Lauridsen fra MK Huse.


INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    Unikahus i funkisstilen. 172 m2 beboelse + 32,5 m2 integreret garage. To værelser, ét kontor og to badeværelser.

  • Materialevalg

    Fuldmuret med karakteristisk sten fra Strøjer Tegl. Træ/alu vinduer. Akustiklofter i gips.

  • Særlige hensyn

    Huset er bygget så det passer til den letskrående grund og den storslåede udsigt.

SE TEGNINGEN

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.