ASMILD DIGE 43 | VIBORG

Her er du:

Velkommen

Unikahuse

Asmild Dige 43

Huset med de mange detaljer

Anette og Henrik var andengangsbyggere hos MK Huse, og det bærer huset i den grad præg af i form af gennemtænkte detaljer og funktionelle løsninger. Her kom et par med holdninger til, hvordan deres hus skulle bygges!

Huset er fuldmuret med akustiklofter i de mest befærdede rum som stue, køkken og gangarealer. De nævnte rum er alle med loft til kip, hvor vi altid anbefaler at opsætte støjdæmpende lofter - og det virker! Den store lofthøjde giver en skøn rumfornemmelse med masser af plads. Som funktionel rumdeler mellem alrum og stue valgte de en muret dobbeltpejs i facadesten. Det giver et rustikt modspil til de hvide vægge og lofter.

Huset har dobbelt indgang til hhv. bryggers og fordelingsgang til en børneafdeling med tre lige store værelser på godt 11 m2.  I hjertet af huset ligger det rummelige alrum, hvor stuen og forældreafdelingen med soveværelse, badeværelse og kontor grænser op til. De unikke detaljer i huset er sådan noget som den murede garderobe, den funktionelle rumdeler, opbevaringsrum med skabslåger og hemsdepot over bryggers.

Men ikke kun de indre rum er gennemtænkte - også udearealerne var med i overvejelserne. Fra køkkenet er der direkte udgang til hhv. en overdækket terrasse, hvor udsigt og soltimer kan nydes samt en åben terrasse mod haven, hvor der kan slappes af og grilles.

INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    Unikahus på  187 m2  samt 52 m2 carport/udhus og 25 m2 overbygget terrasse.

  • Materialevalg

    Fuldmuret med listetækket tag. Træ/alu vinduer. Genvex-anlæg. Zink sålbænke. Glasbyggesten i badeværelset.

  • Særlige hensyn

    Huset skulle være vedligeholdelsesfrit, og så skulle der være plads til opbevaring trods manglende lofter.

SE TEGNINGEN

FACEBOOK

Kommentarer

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.