BJERGSNÆS MOSE 33 | VIBORG

Her er du:

Velkommen

Unikahuse

Bjergsnæs Mose 33

Funkisvilla med kræs for detaljerne

Nær Søndersø i Viborg byggede vi denne Unika-villa i funkisstil, hvor der blev kræset for detaljerne ude såvel som inde. Huset er bygget til en familie med teenagebørn, og der er taget højde for at holde energiniveauet helt i bund.

Set fra luften er det fem kasser, der er bygget sammen til ét stor familiehus på 195 m2. Her er der plads til at være, den man er. Teenager med gang i den og voksen med behov for ro. Børneafdelingen ligger først for med tre store værelser og et badeværelse. Midt i huset ligger køkken-alrummet med store vinduespartier, der trækker naturen og lyset helt ind i rummet. Bagerst i huset ligger voksenafdelingen med stue, soveværelse, walk-in closet og stort badeværelse.

Fra den store integrerede garage på 69 m2 er der privat adgang til huset. Når gæsterne ankommer, kan de stå i tørvejr ved hovedindgangen - her er der lavet et unikt overdækket indgangsparti.

Der er virkelig tænkt over at holde energiforbruget i bund. Trelags lavenergiruder, fugtstyret varmegenvindingsystem og jordvarme gør sit til, at minimere udgifterne mest muligt.

INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    195 m2 Funkisvilla i ét plan med integreret garage på 69 m2. Overdækket indgangsparti samt overdækket terrasse på 13 m2.

  • Materialevalg

    Fuldmuret, sålbænke i zink, træ/alu vinduer, akustiklofter i alle rum.

  • Særlige hensyn

    Separat teenageafdeling, lavenergi, vedligeholdelsesfrit og minimalistisk byggestil.

SE TEGNINGEN

FACEBOOK

Kommentarer

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.