213 m2 | UNIKA

Her er du:

Velkommen

Unikahuse

Gistrup

Funkishus i ét plan

I et ældre villakvarter i Gistrup ved Aalborg byggede vi i 2016 denne funkisvilla i ét plan. Et rigtig spændende projekt, hvor der var mange unikke detaljer på bygherres ønskeliste.

Huset er på 213 m2 beboelse, en stor integreret garage på 60,3 m2 masser af overdækkede arealer og et uundværligt udhus på 14,4 m2. Og ja, der er tænkt over hver en detalje i dette hus, hvor bygherre har haft mange spændende idéer og ønsker til indretningen. Der er styr på tingene og intet er overladt til tilfældighederne. En flot entré med muret garderobe med indbygget led-lys leder dig ind til alrummet med ekstra lofthøjde. Her er der masser af plads - 44 m2 med super lysindfald gør det til et fornøjeligt område i midten af huset. Herfra går du to trin ned i voksenafdelingen med stue, soveværelse, stort badeværelse og et helt fantastisk walk-in closet.

Indvendigt er der lyse, glatte vægge og kombineret med de store gulv til loft vinduer og ovenlysvinduer er der masser af lys hele året rundt. Ellers indbyder de overdækkede terrasser samtidig til udeliv når årstiden tillader det.


INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    Unikahus i funkisstilen. 213,5 m2 beboelse + 60,3 m2 integreret garage, udhus på 14,4 m2 samt overdækkede arealer på 27,2 m2.

  • Materialevalg

    Karakteristisk sten fra Strøjer Tegl. Træ/alu vinduer. Akustiklofter i gips.

  • Særlige hensyn

    Huset er bygget så det passer til den lange smalle grund.

SE TEGNINGEN

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.