LEDVOGTERVEJ 111 | STØVRING

Her er du:

Velkommen

Unikahuse

Ledvogtervej 111

En ganske særlig funkisvilla

Hos MK Huse bygger vi også udenfor Viborg - det er dette hus på Ledvogtervej i Støvring et synligt bevis på. Her er tale om et hus, hvor der ikke er sparet på noget - alle ønsker blev opfyldt, og resultatet er vi selv ret stolte af!

 

Ved ankomst til huset er man straks klar over, at der venter én noget ganske særligt. Den dobbelte garage er vidunderlig at have - særligt i de kolde måneder. Herfra er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingen, som ligger adskilt fra voksenafdelingen på den anden side af alrum og stue. Tre store børneværelser med eget badeværelse gør det til et hus, hvor der er plads til alle. I alrummet fanger den flotte brændeovn straks opmærksomheden - den er indbygget i en funktionel rumdeler af facadesten. En rustik og spændende løsning til de mange hvide flader, der ofte er i nye huse. Fra køkkenet er der tre trin ned i stuen - igen en detalje der virker rigtig godt frem for blot at lade de to rum gå ud i ét.

Forældreafdelingen rummer et stort soveværelse med walk-in closet, badeværelse med karbad og et kontor. Eller måske børneværelse til den mindste. Der er slet ikke tvivl om, at huset er fantastisk udnyttet - de 228 m2 virker langt større.

 

Set fra oven er det fire kasser, der er bygget sammen forskudt. Det giver et spændende udemiljø, med mange små kroge og terrasser. Der kan altid findes en lækrog at nyde en kop kaffe i. Og tid er der masser af, for vedligeholdelsen er stort set lig nul. Det er vel kun vinduerne, der skal pudses en gang i mellem!


INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    228 m2 Funkisvilla ét plan med integreret garage på 40 m2. Overdækket terrasse på 12 m2.

  • Materialevalg

    Fuldmuret, zink sålbænke, træ/alu vinduer, akustiklofter.

  • Særlige hensyn

    Separat børneafdeling, integreret garage grundens beskaffenhed.

SE TEGNINGEN

FACEBOOK

Kommentarer

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.