OM OS

Her er du:

Velkommen

Om os

Hvem er vi?

Vores tal

En ny tilværelse skabes af drømme. At være med til at skabe drømmen for andre er en tillidserklæring, som skal behandles professionelt og effektivt. Det forstår vi hos MK Huse.

Alle vore huse er individuelt bestemt af den enkelte familie på baggrund af ønsker, som vi gennem dialog, professionel rådgivning og kreativitet er nået frem til i fællesskab.

 

Med mange års erfaring i branchen ved vi, at drømmen ikke ender, blot fordi den sidste streg er slået på papiret. Derfor tilknytter vi også egen projektleder, som har til opgave at følge det enkelte byggeri på tæt hold gennem hele bygge-fasen. Det sikrer et godt overblik og en stor tryghed. Samtidig skaber det plads til fleksibilitet, idet justeringer eller forbedringer midt i byggefasen hurtigt og effektivt kan effektueres.

MK Huse har mange års erfaring inden for byggebranchen og benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører. Vi sørger for, at jeres nye tilværelse starter på et konkurrencedygtigt prisniveau og uden ubehagelige overraskelser.

Byggede huse:

MERE END 500

Års erfaring

38

Vi tilbyder

 • Arkitekttegnede huse

  Hos MK Huse får du altid et gennemtænkt byggeri tegnet af vores dygtige arkitekter.

  Hvad enten du skal bygge et Unikahus på en grund med særlige hensyn eller et af vores Typehuse, så vil du altid komme med på råd, når stregerne skal slås. Vi lytter til dine tanker og ideer og kombinerer dem med vores ekspertise.

 • Vi indarbejder jeres ønsker, ideer og krav

  Det er selvfølgelig dig der bestemmer, hvordan dit hus skal se ud. Men vi hjælper dig gennem hele processen med at træffe de rigtige beslutninger. For os er din tryghed vigtig. Du skal kunne sove godt om natten både før, under og efter byggeriet. Du kan regne med alle aftaler og stole trygt på at arbejdet bliver udført efter alle forskrifter, og at den håndværksmæssige finish er helt i top. At alle jeres ønsker, ideer og krav bliver indarbejdet i byggeriet, så det færdige byggeri svarer præcist til jeres forventninger.

 • Fremtidssikret kvalitet

  MK Huse er garant for en tidløs arkitektur og et kvalitetsbyggeri med lang levetid. Vi yder rådgivning om energioptimerede løsninger og godt indeklima i din bolig; for det er vigtigt, at du får det fremtidssikrede hjem, du ønsker dig.

  Vi benytter de samme underleverandører, som vi har gjort igennem mange år, og derved sikrer vi os, at håndværket altid er det bedste.

Indehaverne

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.