SKALDEHØJVEJ 139 | VIBORG

Her er du:

Velkommen

Unikahuse

Skaldehøjvej 139

Vedligeholdelsesfrit lavenergihus

Som andengangsbyggere hos MK Huse og med den perfekte udsigtsgrund var der ingen tvivl om, at vi skulle bygge et hus i særklasse. Ønsket var et hus i funkisstil, som skulle være vedligeholdelsesfrit og energioptimeret til det yderste.

 

Huset er i den større ende med hele 231 m2 beboelse, 50 m2 integreret garage og en åben altan på 15 m2. Dertil terrasserne på begge sider af huset på 63 m2. Der er masser af plads til den store familie. I underetagen er der en lækker børneafdeling med to store værelser, et fællesrum samt et badeværelse. I den øverste etage kan man parkere bilerne i den dobbelte integrerede garage og gå direkte ind i et stort bryggers. Via en fordelingsgang er der adgang til endnu et værelse, forældresoveværelset og et stor badeværelse. De resterende kvadratmeter bruges på et stort køkkenalrum med direkte adgang til stuen og et kontor/værelse. Fra stuen og alrummet er der en fantastisk udsigt over markerne, og skulle vejret tillade det, kan solen nydes fra den svævende altan med dobbelt glasværn.

Huset er så vedligeholdelsesfrit som overhovedet muligt. Materialevalg som glas, stål og zink foruden mursten gør, at huset står flot de næste mange år uden at skulle passes og plejes. På taget er der monteret skjulte solceller, og i haven er der nedgravet jordvarmeslanger, så energiforbruget kan holdes på et minimum.

INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    Unikahus i funkisstil. 231 m2 beboelse, 50 m2 integreret garage, åben altan på 15 m2 og terrasser på 63m2.

  • Materialevalg

    Facadesten, fuldmuret, træ/alu vinduer, zink sålbænk, dobbelt glasværn

  • Særlige hensyn

    Skrånende grund, der skulle være masser af plads, lavenergikrav og vedligeholdelsesfrit.

SE TEGNINGEN

FACEBOOK

Kommentarer

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.