SKRIVERSVEJ 16 | VIBORG

Her er du:

Velkommen

Typehuse

Skriversvej 16

Dobbelthus med fantastisk udnyttelse

På Skriversvej og Spangsbjerg Høje har vi opført en række dobbelthuse til hhv. salg og udlejning. Husene er indenfor vores typehus-kategori og bygges i en 105 m2 og 120 m2 udgave. Indretningen af husene er ens.

Funkis-huset på Skriversvej 16 er den lille udgave, men når du kommer indenfor i huset, vil du blive overrasket over den gode udnyttelse af kvadratmeterne. Der er ingen spildplads - alt er udnyttet og huset virker meget større, end det reelt er.

Indretningen byder på et bryggers, hvor vaskesøjlen er anbragt, en mindre fordelingsgang som også indeholder garderobe. Der er to store værelser - det ene af dem tiltænkt som soveværelse og det andet gæsteværelse/kontor. Køkken alrum og stuen går ud i ét, og er et skønt rum. Vi har et alternativt indretningsforslag som muliggør et ekstra værelse, såfremt der skulle være behov for fx to børneværelser.

Også udemiljøet er tænkt ind i tegningerne - en lukket gårdhave ved indgangen samt terrasse både for- og bagom huset gør, at man altid kan finde et dejligt læsted og nyde solen.

Huset har vist sig at være den perfekte seniorbolig, da flere af vores huse er solgt til den ældre generation, der fortsat ønsker at bo i eget hus, men også gerne vil have en lille overkommelig have.

INSPIRATION

INFORMATION

  • Hustype

    Typehus på 105 m2 med 35 m2 integreret vognly og 8 m2 redskabsrum.

  • Materialevalg

    Facadesten udvendigt og indervægge af  porebetonelementer. Træ/alu vinduer. Ekstra lofthøjde. Varmegenvindingsanlæg.

  • Særlige hensyn

    Huset er et typehus bygget med henblik på at holde prisen i bund og kvaliteten i top.

SE TEGNINGEN

FACEBOOK

Kommentarer

OM OS

MK Huse

MK Huse i Viborg har mange års erfaring inden for nybyggeri og byggebranchen generelt. Vi benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører.

VI TILBYDER...

Typehuse

Unikahuse

Til salg

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os - brug nedenstående kontaktoplysninger:

Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg

86 67 50 83 | 20 92 50 26

BESKED

Beskeden sendes...

Der opstod en fejl - prøv igen!

Beskeden er modtaget

© 2015 MK Huse | Mariendalsvej 11 | 8800 Viborg.