Typehus 120 m2

MK Typehus

DETALJER


  • Hustype: MK Typehus
  • Byggeår: 2015
  • Areal: 120 m2
  • By: Viborg
  • Sted: Skriversvej


BESKRIVELSE

På Skriversvej og Spangsbjerg Høje har vi opført en række dobbelthuse til hhv. salg og udlejning. Husene er inden for vores typehus-kategori og bygges i en 105 m2 og 120 m2 udgave. Indretningen af husene er ens.

Funkis-huset på Skriversvej 16 er den lille udgave, men når man kommer indenfor i huset, vil man blive overrasket over den gode udnyttelse af kvadratmeterne. Der er ingen spildplads - alt er veludnyttet, og huset virker meget større, end det reelt er.

Indretningen byder på et bryggers, hvor vaskesøjlen er anbragt og en mindre fordelingsgang som også indeholder garderobe. Der er to store værelser - det ene af dem tiltænkt som soveværelse og det andet gæsteværelse eller kontor. Køkken-alrum og stue går ud i ét, og er et skønt rum. Vi har et alternativt indretningsforslag, som muliggør et ekstra værelse, såfremt der skulle være behov for fx to børneværelser.

Også udemiljøet er tænkt ind i tegningerne. En lukket gårdhave ved indgangen samt terrasse både for- og bagom huset gør, at man altid kan finde et dejligt læsted at nyde solen.

Huset har vist sig at være den perfekte seniorbolig, da flere af vore huse er solgt til den ældre generation, der fortsat ønsker at bo i eget hus, men også gerne vil have en lille, overkommelig have.