MK Unikahuse

Et Unikahus bygget i jeres ånd

BYG ET MK UNIKAHUS

Unika... ja, det er noget som kun findes i ét eksemplar! Vores Unikahuse er helt unikke - de er tegnet til jer.

Det er spændende og inspirerende at være med til at tegne og bygge sit eget hus. I får mulighed for at få præcis den arkitektur, de materialer og den indretning, I drømmer om.

At bygge et nyt hus er en stor investering. Men også en fantastisk mulighed, man ikke får mange gange i sit liv.

Den mulighed skal man udnytte og det skal være sjovt. Der er mange ting at tage stilling til undervejs. For at sikre at jeres boligdrøm bliver en fantastisk rejse, yder MK Huse jer en professionel vejledning gennem hele processen. Lige fra de første streger slås af vore kreative og inspirerende arkitekter. Til huset opføres af de dygtigste håndværkere. Hele vejen med en af vores erfarne byggeledere ved jeres side.

Vores største opgave er at sikre jer et MK Unikahus bygget i jeres ånd!

Klik ind på vores referencehuse herunder og læs mere om det enkelte hus.

HVAD DRØMMER I OM?

Drømme er forskellige, og derfor tager MK Unikahuse udgangspunkt i den familie, der skal bo der. Huset skal være det helt rigtige for jer, og arkitekturen skal gennemtænkes ned til mindste detalje. Også i forhold til hvor børnenes beskidte sko skal stilles, og hvor skraldespanden skal stå.

Vi har bygget mange unikke villaer gennem tiden og har en stor erfaring, som kommer jer til gode. Vi kan inspirere jer. Rådgive og anbefale. Arkitekten kan visualisere jeres tanker, så det hele bliver meget mere konkret og virkeligt.

Må vi opfylde jeres boligdrømme?

UDVALGTE UNIKAHUSEHVAD KOSTER ET UNIKAHUS?

Det er et svært spørgsmål at give et entydigt svar på. Et arkitekttegnet Unikahus har ofte flere detaljer og gennemtænkte løsninger end et typehus. Der er arbejdet med husets linjer og æstetiske udtryk. Der er tænkt på alle detaljer, der har betydning for hjemmets funktionalitet i hverdagen.

Unikahusene er ofte mere komplekse. Med flere rum indenfor og terrasser udenfor, hvor der er plads til at trække sig tilbage og slappe af. Det kunne for eksempel være et New Yorker vindue hvori du kan sidde og læse en god bog. En afskærmning eller lignende, der er med til at give huset det udtryk I drømmer om.

Hvor mange detaljer I ønsker i jeres hjem har naturligvis indflydelse på hvad det koster at bygge huset. Derfor kan vi først regne prisen på jeres hus, når vi har talt sammen om lige netop jeres ønsker og behov.

Vi har flere spændende referencer du skal se...