OM OS

MK Huse er garant for en tidløs arkitektur og et kvalitetsbyggeri med lang levetid.

Sammen bygger vi
jeres drømmebolig

Alle vore huse er individuelt tilpasset af den enkelte familie på baggrund af ønsker, som vi gennem dialog, professionel rådgivning og kreativitet i fællesskab er nået frem til.

MK Huse har mange års erfaring inden for byggebranchen og benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører. Vi sørger for, at jeres nye tilværelse starter på et konkurrencedygtigt prisniveau og uden ubehagelige overraskelser.

Jesper Lauridsen & Jesper Thybo

Indehavere af MK Huse

  • slide
  • slide
  • slide

ERFARING


0 ÅR

Og vi er her også næste år

BYGGEDE HUSE


0 STK.

Og flere kommer til hver måned

MEDARBEJDERE


0

Og vi er glade for dem alle

HELT PRÆCIS


0

Mursten pr. m2 facade

SIKKERHED

Når du bygger med MK Huse får I jeres egen projektleder, som har til opgave at følge det enkelte byggeri på tæt hold gennem hele byggefasen. Det sikrer et godt overblik og en stor tryghed. Samtidig skaber det plads til fleksibilitet, idet justeringer eller forbedringer midt i byggefasen hurtigt og effektivt kan effektueres.

TYPEHUS

Vores arkitekt har tegnet spændende huse med karakter og særpræg. I får mulighed for at vælge de kvalitetsmaterialer, I synes om.

UNIKAHUS

I får mulighed for at få præcis den arkitektur, de materialer og den indretning, I drømmer om. Jeres hus bliver helt unikt!