Byggeriets faser

Glæd dig til at bygge et helt nyt hus med MK Huse!

 • 1

  PROJEKTFORSLAG

  PROJEKTFORSLAG

  Opstartsfasen er der hvor alle jeres drømme og idéer begynder at tage form. Vi mødes og drøfter jeres projektidé - har I allerede købt grunden besigtiger vi den om muligt og får en god snak omkring mulighederne. På baggrund af vores snak udarbejder vores arkitekt et forslag til projektet, med skitser og tegninger som illustrere, hvordan jeres projekt kan blive til virkelighed og hvilke tanker vi har gjort os. Vi præsentere vores projektforslag og et rammebudget, så I kan få styr på økonomien.

 • 2

  MYNDIGHEDSPROJEKT

  MYNDIGHEDSPROJEKT

  Arkitekten tilpasser skitseforslaget, der vælges materialer og vi indgår en bindende aftale. Der ud­arbejdes ingeniør- og energiberegninger samt indhentes byggetilladelse fra kommunen. Plantegning, facadetegning, detaljeret snit som angiver højder, bredder, kloakering og adgangsforhold er nu klar til godkendelse.​ Derudover skal der fore­tages en jordbundsundersøgelse.

 • 3

  BYGGEFASEN

  BYGGEFASEN

  Når vi har byggetilladelsen i hånden, er vi klar til at tage det første spadestik. I møder jeres byggeleder, som vil følge byggeriet fra start til slut. I skal nu vælge inventar, hårde hvidevarer og el sammen med dygtige fagfolk, som kan hjælpe og inspirere jer på bedste vis. Byggeriet tager typisk mellem 18 og 22 uger. Inden I får nøglerne gennemgås huset grundigt, således fejl og mangler kan blive udbedret inden I flytter ind.

 • 4

  OVERTAGELSEN

  OVERTAGELSEN

  Når jeres hus er helt færdigt overtager I nøglerne og kan se frem til at begynde en ny skøn tilværelse i et energioptimeret MK Hus. Efter 1 og 5 år kommer vi forbi, hvis behovet er der.