Unika 180 m2

MK Unikahuse

DETALJER


  • Hustype: Unika
  • Byggeår: 2012
  • Areal: 180m2
  • By: Viborg
  • Sted: Asmild Dige


BESKRIVELSE

Louise og Jens vidste helt klart, hvad de gik efter, da de kom til MK Huse. De har selv været med omkring mange af tingene og har fået det lige præcis, som de ønskede det. Ved at bygge i højden kunne de fra overetagen få en fantastisk udsigt ud over markerne i området. Det var et stort ønske.

Valget faldt på en to-plans funkisvilla, hvor man i underetagen samlede børneværelserne og ikke mindst en dobbelt integreret garage med plads til biler, cykler og masser af opbevaringsplads. At der var fokus på de små detaljer, vidner den flotte trappe til førstesalen om. Her er der indlagt LED-lys under hvert trappetrin, og sammen med det karakteristiske aflange vinduesparti kommer der et flot lysindfald ind i huset.

På førstesalen er køkken-alrummet og stuen samlet. Herfra nydes udsigten og den direkte udgang til en stor tagterrasse på 48 m2 , som ligeledes er med til at give en super rumeffekt indendørs. Hele huset har Troldtekt-lofter, som ikke blot har fantastisk støjreducerende effekt, men også er med til at give huset et helt særligt udtryk.

Ellers er det værd at bemærke den flotte og praktiske overdækning ved hovedindgangen. Det er rart, når man kommer hjem en regnvejrsdag og kan stå i tørvejr, mens man finder nøglerne frem, eller når ens gæster venter på at blive budt velkommen.