Unika 213 m2

MK Unikahuse

DETALJER


  • Hustype: Unika
  • Byggeår: 2016
  • Areal: 213 m2
  • By: Aalborg, Gistrup
  • Sted: Træet


BESKRIVELSE

I et ældre villakvarter i Gistrup ved Aalborg byggede vi i 2016 denne funkisvilla i ét plan. Et rigtigt spændende projekt, hvor der var mange unikke detaljer på bygherres ønskeliste, som MK Huse fik opfyldt.

Huset er på 213 m2 beboelse, en stor, integreret garage på 60,3 m2, masser af overdækkede arealer og et uundværligt udhus på 14,4 m2. Og ja, der er tænkt over hver en detalje i dette hus, hvor bygherre har haft mange spændende idéer og ønsker til indretningen. Der er helt styr på tingene, og intet er overladt til tilfældighederne i denne villa i Gistrup.

En flot entré med muret garderobe med indbygget LED-lys leder dig ind til alrummet med ekstra lofthøjde. Her er der masser af plads - 44 m2 med skønt lysindfald gør det til et fornøjeligt område i midten af huset. I køkkenet er der et uundværligt viktualierum - hertil har parret valgt en matteret glasdør, der giver et spændende udtryk i rummet. Fra alrummet går man to trin ned til voksenafdelingen med stue, soveværelse, stort badeværelse og et helt fantastisk walk-in closet.

Indvendigt er der lyse, glatte vægge, og kombineret med de store gulv-til-loft vinduer og ovenlysvinduer kommer der masser af lys i huset hele året rundt.

De overdækkede terrasser indbyder til afslapning og udeliv, når årstiden tillader det.

Den valgte facadesten er fra Strøjer Tegl, vinduerne er Unik Funkis´ trelags Træ/Alu Energi, og lofterne er med akustikfelter, der giver en behagelig rumklang og dæmper støjniveauet betragteligt.

Huset er mere eller mindre vedligeholdelsesfrit både udvendigt og indvendigt. Her kan weekenderne bruges på at slappe af og nyde omgivelserne.