Unika 229 m2

MK Unikahuse

DETALJER


  • Hustype: Unika
  • Byggeår: 2017
  • Areal: 229 m2
  • By: Løgstrup
  • Sted: Skovlunden


BESKRIVELSE

I bagerste række op til skoven og med udsigt ud over den nye udstykning i Løgstrup byggede vi i 2017 et dejligt Unika hus i to plan på en skrånende grund. Overalt i villaen mødes man af en skøn atmosfære, og de gode løsninger, som allerede starter ved det overdækkede indgangsparti. Herfra bydes man velkommen i en fantastisk entré med hall-karakter. Det store vinduesparti - som er gennemgående fra stueplan til 1. salen - giver huset kant og tilfører et flot lysindfald. Stueetagen rummer to store værelser, badeværelse, bryggers, toilet og adgang til dobbelt garage så bilerne kan holde indenfor samt et integreret udhus.

Ti trin oppe finder vi soveværelset - her adskilles garderobeskabene med en rå murstensvæg. Meget stilfuld og funktionelt. I tilknytning hertil er det store badeværelse med kar og stor bruseniche samt endnu et børneværelse.

På førstesalen bliver madlavningen en leg i det fine køkken med dejlig udsigt. Mens måltidet tilberedes, kan bordet dækkes i alrummet eller på en af de to altaner. Stuen ligger i direkte forbindelse med alrummet fornemt adskilt af en letvæg med integreret biopejs.

Der er selvfølgelig tænkt på akustikken med valget af lofter og så der er solfilm i de store sydvendte vinduespartier.