Unika 231 m2

MK Unikahuse

DETALJER


  • Hustype: Unika
  • Byggeår: 2013
  • Areal: 231 m2
  • By: Viborg
  • Sted: Skaldehøjvej


BESKRIVELSE

Som andengangsbyggere hos MK Huse og med den perfekte udsigtsgrund var der ingen tvivl om, at vi skulle bygge et hus i særklasse. Ønsket var et hus i funkisstil, som skulle være vedligeholdelsesfrit og energioptimeret til det yderste.

Huset er i den større ende med hele 231 m2 beboelse, 50 m2 integreret garage og en åben altan på 15 m2. Dertil terrasserne på begge sider af huset på 63 m2. Der er masser af plads til den store familie. I underetagen er der en lækker børneafdeling med to store værelser, et fællesrum samt et badeværelse. I den øverste etage kan man parkere bilerne i den dobbelte integrerede garage og gå direkte ind i et stort bryggers. Via en fordelingsgang er der adgang til endnu et værelse, forældresoveværelset og et stor badeværelse. De resterende kvadratmeter bruges på et stort køkkenalrum med direkte adgang til stuen og et kontor/værelse. Fra stuen og alrummet er der en fantastisk udsigt over markerne, og skulle vejret tillade det, kan solen nydes fra den svævende altan med dobbelt glasværn.

Huset er så vedligeholdelsesfrit som overhovedet muligt. Materialevalg som glas, stål og zink foruden mursten gør, at huset står flot de næste mange år uden at skulle passes og plejes. På taget er der monteret skjulte solceller, og i haven er der nedgravet jordvarmeslanger, så energiforbruget kan holdes på et minimum.