Unika 350 m2

MK Unikahuse

DETALJER


  • Hustype: Unika
  • Byggeår: 2015
  • Areal: 350 m2
  • By: Viborg
  • Sted: Spangsbjerg Høje


BESKRIVELSE

På en letskrånende grund med udsigt ud over golfbanerne og med en lille sø i haven fås det ikke meget bedre - at huset komplimenterer beliggenheden, får bare det hele til at gå op i en højere enhed.

Huset er bygget i den velkendte MK Huses funkisstil med stramme linjer og sans for detaljerne, og der er på ingen måder sparet på kvadratmeterne. Hele 350 af slagsen fordelt på to plan. I stueplan skal det store køkkenalrum i direkte sammenhæng med stuen fremhæves som noget særligt. Her er der plads til hverdag og fest - det funktionelle og praktiske understøttes af det luksuriøse! Et stort rum men alligevel mange hyggelige kroge gør husets hjerte til en sand oase.

Den nederste etage er teenagerens mekka. Tre store værelser og et multirum med plads til de helt store armbevægelser. Her kan der hygges og spilles bordtennis uden det forstyrrer roen i huset.

Hele huset har unikke akustiklofter, som ud over at give en fantastisk lyddæmpning, samtidig giver huset et æstetisk præg. Af andre detaljer skal nævnes den flotte mosaikvæg ved kogepladerne, der samtidig er praktisk i brug samt den flotte udendørsbelysning.

At huset er tegnet unikt til grunden virker overflødigt at nævne. Den skrånende grund, søen og det store, flotte træ har alle været vigtige elementer, der skulle tænkes ind i det færdige projekt.